Partners Trendtuin: Trendtuin Tuinontwerp werkt samen met de volgende partners: 

RO Connect: 

Ruimtelijke ordening gaat over ‘ruimte om samen te beleven’.

Nederland is klein, de ruimte schaars, de bevolkingsdichtheid hoog en de wensen zijn talrijk en divers. Wonen, werken, recreëren, leven… alles en iedereen heeft ruimte nodig. Maar er kan niet voor alles een plaats zijn. Om het land leefbaar te houden zijn er keuzes nodig. Dat vraagt om ordening van de ruimte. Dat is niet gemakkelijk. Er bestaat vaak een spanningsveld van belangen die met elkaar in conflict zijn en dat vraagt om een constante, overtuigende afweging.

RO Connect kan u hierbij uitstekend van dienst zijn en verzorgt het hele ruimtelijke ordeningsproces!

RO Connect geeft maximaal invulling aan datgene wat ik als professional werkelijk belangrijk vind en wat ik waarschijnlijk met u deel:

  • Kwaliteit door verder te kijken
  • Persoonlijk door werkelijk in de relatie te investeren
  • Servicegerichtheid door u ook ongevraagd van relevante adviezen te voorzien en
  • Ontzorging door een proactieve houding

RO Connect; Uw adviseur ruimtelijke ordening

www.roconnect.nl

Graafsebaan 31
5384 RS Heesch
06-2909 9005

Partners Trendtuin

 

Smid Lifestyle:

Grootste collectie tuinmeubelen uit de regio.

Bij DE SMID Lifestyle in Haren (bij Oss) vind u de grootste collectie tuinmeubelen uit de regio. Natuurlijk hebben wij de bekende merken als Suns, Hartman, Lafuma, 4seasons, Taste, Garden Impressions en meer.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor u. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vindt u in onze showroom alleen de gerenommeerde merken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment aan sfeer- en vuurhaarden.

Onze vakkundige medewerkers leggen u in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met u bekijken wat voor type set het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is.

Dus bent u op zoek naar; tuinmeubelen, loungesets, dinersets, tuinstoelen, kussens, buitenaccessoires, loop dan zeker even binnen bij Smid Lifestyle en laat u verrassen!

https://www.smidlifestyle.nl/

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN
0412 46 26 51


Jasper Verhey | Interior Design & Management:

Het maken van een interieurontwerp gaat mij makkelijker af dan schrijven over wie ik ben en hoe ik denk. Dat heeft met passie te maken, die ik voor het ontwerpen van een interieur heb. Daar verklap ik natuurlijk meteen het moraal van mijn verhaal mee, maar ik houd van duidelijkheid. Dit probeer ik in mijn communicatie naar u als klant te zijn.

Zoals vele voor mij schreven, is de nieuwe leefstijl van de mens vol met activiteiten. Wij doen zo veel mogelijk in het leven om de meest leuke momenten te beleven. Wanneer je thuis komt na die activiteiten ben je opzoek naar rust, genieten van het leven en dit delen met anderen. Rust is dan ook altijd een van mijn uitgangspunten bij het maken van een interieurontwerp. Dit is terug te zien in mijn stijl waarbij ik het lijnenspel van een interieur op elkaar afstem. Daar komen details bij kijken die moeten kloppen, kloppen die niet, dan is het gevoel met uw interieur niet af.

Wat een ontwerp belangrijk maakt is de realisatie hier van. Omdat ik van precisie werk houd, zijn details het belangrijkste onderdeel in mijn ontwerpen. Nadat ik deze bedacht heb, ben ik met mijn bouwkundig inzicht en kennis een van de juiste personen om deze details uit te werken en uit te laten voeren. Voor u is het ook handig, u heeft één aanspreekpunt dat van het ontwerp tot en met de nazorg alles voor u regelt.

https://www.jasperverhey.nl/

Eindstraat 4
5215 XR  ‘s-Hertogenbosch
06 166 585 61