Tuinontwerp bij Trendtuin Heesch

werkwijze Trendtuin tuinontwerp

Over Trendtuin Tuinontwerp

Mijn naam is Anja van den Heiligenberg. Naast het werken in de zorg zijn planten en tuinieren altijd al mijn passie geweest. Om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken heb ik in 2009 de 3 jarige opleiding vakbekwaam hovenier met de specialisatie tuinontwerp afgerond .

Met de nodige ervaring, goed luisteren en oplossingsgericht meedenken van wat de klant wil kom ik tot een passend tuinontwerp, beplantingsplan of advies.

Als Tuinontwerper werk ik samen met u aan de stijl van uw tuin. Het tuinontwerp wordt ingevuld naar uw wens en wordt geleverd met een gedegen beplantingsplan. Ik luister graag naar uw wensen, voorkeur voor kleur, plaatsing van een terras en hoe groen uw vingers zijn. Ik vertaal deze dan voor u naar uw toekomstige tuin en kleur als Tuinarchitect graag net buiten de lijntjes. Gun u zelf een verrassend tuinontwerp.

U kunt op basis van het tuinontwerp zelf de beplanting aanbrengen. Vaak komt daarbij aan het einde van een seizoen een snoeicursus of tuinadvies zeer van pas. Wilt u de werkzaamheden liever uitbesteden dan bemiddel ik graag voor u met een kundige hovenier. Deze kan zorgen voor uw tuinaanleg als het u aan de kennis, kunde of tijd ontbreekt.

Weet u op voorhand al dat u weinig tijd heeft voor het onderhoud na tuinaanleg, dan is prairiebeplanting een absolute aanrader. U heeft het hele jaar kleur en beweging in uw tuin en het onderhoud na tuinaanleg is minder dan bij een gewone border omdat door de speciale afdeklaag en de juiste planten er minder onkruid in de tuin voorkomt. Met een tuinontwerp en beplantingsplan is het zeker in deze Trendtuin heerlijk toeven.

Heeft u groene vingers? Tuinadvies…

Ook voor een kleine tuin, balkon of dakterras bent u bij Trendtuin aan het juiste adres: Tuinadvies.
Als Tuinontwerper kan ik u advies geven over bestratingsmaterialen, verlichting, beplanting, tuinstyling, potten, meubelen etc.. Met simpele handelingen maakt u van een gedateerde tuin weer een sfeervolle buitenruimte.

Heeft u wel groene vingers? Dan geef ik uw graag een persoonlijke snoeicursus. Deze snoeicursus kan ook in groepsverband gegeven worden.

U kiest eenvoudig de stijl die bij u past en, afhankelijk van een zonnige of (half)schaduwrijke plek, word de Trendtuin aangelegd, altijd gebaseerd op het Tuinontwerp en/of beplantingsplan.

Werkwijze Trendtuin Tuinontwerp

Een oriënterend, vrijblijvend en kosteloos gesprek, brengen duidelijkheid in uw wensen. Onderwerpen zoals  de verlichting, een zon- of schaduwterras, een vijver of een speelgelegenheid komen aan de orde. Tijdens dit eerste bezoek wandelen we samen door uw tuin, bespreken we de mogelijkheden en uw voorkeuren voor type beplanting.  Er komt een schetsplan, mocht u uw keuze maken, dan volgt het maken van een definitief ontwerp in 3D en de benodigde maten  en materialen. Vervolgens wordt een volledig beplantingsplan voor u op maat gemaakt ook weer met plantlijst, aantallen en bloeitijden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met mij op. Bekijk ook eens onze facebookpagina.